Duurzaamheid

Green Key
Duurzaamheid is belangrijk voor Vineyard. Onze duurzaamheidsinspanningen hebben er in 2017 toe geleid dat we een gouden Green Key certificering kregen. 

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

 

Duurzaamheid & efficiëntie 
Met haar moderne productiekeuken loopt Vineyard voorop in efficiëntie en duurzaamheid. Enkele voorbeelden van de manier waarop duurzaamheid geïntregreerd is in onze processen: restwarmte van apparatuur wordt gebruikt om het gebouw op te warmen en om water op te warmen waarmee wordt gekookt. Verder wordt er gebruik gemaakt van moderne waterbesparende en ergonomische apparatuur. Als het inkoop betreft, staan duurzaamheid en kwaliteit ook zeker voorop. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten die uit de buurt komen. Voor Vineyard is de gouden Green Key certificering een mooie beloning voor de inspanningen van de afgelopen jaren.