Aan de a2 afslag 7
Restaurant van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 8.00 uur voor ontbijt, lunch en diner

Over Vineyard

Wat is Vineyard food & drinks?
Vineyard food & drinks is een multifunctioneel restaurant geopend voor ontbijt, lunch, diner en om te werken.

Op deze hotspot langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam (afslag 7) vindt de zakelijke reiziger er bovendien werkplekken die kosteloos te gebruiken zijn, inclusief de faciliteiten.

Vineyard food & drinks is een ideale plek voor de zakelijke reiziger, zzp-er of flexwerker, maar ook voor omwonenden en omwerkenden. Kortom: iedereen is welkom!

Ontbijt – lunch – diner
Vineyard food & drinks verzorgt in het restaurant van ’s ochtends vroeg tot in de avond verse broodjes, lunch, diner en borrels. Ook kunnen veel producten worden meegenomen, zoals vers gebakken broodjes en producten als pasta’s, wijnen, oliën en salades.

Op culinair gebied geniet je op een hoogwaardig niveau van gezonde, duurzame producten tegen een eerlijke prijs. Bovendien wordt alles live en voor de schermen bereid.

Werken
De 25 werkplekken zijn voorzien van oplaad- en aansluitpunten voor laptops en tablets en er is gratis highspeed wifi beschikbaar. Airprinten en scannen is kosteloos.

Dit is allemaal ondergebracht in een transparante, aantrekkelijke en premium omgeving waar je veel kunt zien, beleven en proeven.

Routebeschrijving
De afslag vanaf de A2 is nummer 7, precies tussen Amsterdam en Utrecht in en is de toegangsweg naar bedrijventerrein Lage Weide. Reistijd vanaf het centrum van Utrecht is tussen 5 en 10 minuten, vanaf Amsterdam 20 minuten. Aan het einde van de afslag bij de stoplichten linksaf. Vervolgens de snelweg oversteken, bij het eerste kruispunt linksaf slaan en daarna direct rechts. Parkeren kan voor de deur en is gratis. 

Openbaar vervoer
Op 5 minuten loopafstand van Vineyard food & drinks bevindt zich de bushalte Otto Hahnweg.

Vanaf station Utrecht Centraal: bus 37 of 38 richting Maarssen
Vanaf station Leidsche Rijn: bus 37 of 48 richting Maarssen
Vanaf station Maarssen: bus 37 of 38 richting Utrecht Centraal of bus 48 richting Nieuwegein

Vineyard Company

Vineyard food & drinks is onderdeel van Vineyard Company.

Vineyard Company faciliteert en exploiteert horeca-, catering- en evenementenlocaties, die zich onderscheiden door hun bijzondere karakter, zoals Menno Kroon Private Venue, AFAS Live, TivoliVredenburg en het Muiderslot. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van party- en eventcatering.

Met Vineyard food & drinks bieden wij een vernieuwende werklocatie en restaurant voor de werkende reiziger.

Adres

Vineyard food and drinks

Atoomweg 63

3542 AA

Lage Weide, Utrecht

Social media

Adres

Vineyard food and drinks

Atoomweg 63

3542 AA

Lage Weide, Utrecht

Social media