Aan de a2 afslag 7
Restaurant van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 8.00 uur voor ontbijt, lunch en diner

To go

Druk? Geen tijd om rustig te zitten? Zet de auto op de parkeerplaats voor de deur en haal binnen belegde broodjes of koffie om mee te nemen.

Wij zorgen dat u vers, gezond en veelzijdig eet; of dat nu onderweg is of op een andere plek.

Er worden verschillende to-go producten aangeboden; van goede koffie en smoothies tot verse broodjes en van mooie oliën tot specerijen voor thuis.

En als relatiegeschenk zijn onze retail producten voor de meeste gelegenheden een originele binnenkomer.

Wilt u er zeker van zijn dat uw lunch klaarstaat om meegenomen te worden als u hier bent? Bestel ze dan alvast telefonisch. Dan zorgen wij dat uw lunch of een zakje verse croissantjes voor collega’s klaarstaat op het tijdstip dat u het op wilt komen halen. Een overzicht van de producten vindt u onderaan deze pagina en bestellen kan via 030-3035575.

Ontbijt
Een croissant met een goede koffie to go als ontbijt of rustig de krant lezen voordat de werkdag begint. Vanaf 8 uur is iedereen van harte welkom!

Lunch
Stop en kom binnen voor het broodje van de week of een andere luxe sandwich. De broodjes, warme snacks en verse smoothies worden live bereid.

Dagverse kant-en-klaarmaaltijden
Vanaf heden verkrijgbaar bij Vineyard food & drinks: wisselende verse maaltijden van onze menukaart zoals de pizza's, de soepen en een pasta.

 

Moeten de gerechten op een bepaalde tijd klaarstaan? Bestel ze dan alvast telefonisch: 030-3035575. De bestelling staat dan in handige verpakking klaar.

Adres

Vineyard food and drinks

Atoomweg 63

3542 AA

Lage Weide, Utrecht

Social media

Adres

Vineyard food and drinks

Atoomweg 63

3542 AA

Lage Weide, Utrecht

Social media