Aan de a2 afslag 7
Restaurant van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 8.00 uur voor ontbijt, lunch en diner

To stay

Het restaurant biedt 100 couverts om te eten, drinken en te genieten van de de open keuken waar alles live wordt bereid. De service is uiteraard aan tafel.

Alle gerechten worden live bereid en zijn kwalitatief, betaalbaar, gezond en puur. Er wordt zo min mogelijk gewerkt met conserveringsmiddelen en andere toevoegingen en zo veel mogelijk met onbewerkte, pure ingrediënten. Proeven en laten verrassen door wat het seizoen biedt dus.

Reserveren kan direct en online rechtsboven aan deze pagina.

Ontbijt
Wakker worden met milde boerenyoghurt met pecannoten of geschaafde kokos met Hollandse aardbeien. Tegelijkertijd bladert u even door 1 van de kranten die op de leestafel klaarligt.

Lunch
Midden op het industrieterrein en aan de A2 genieten van een uitserveerde lunch, die voor de schermen klaargemaakt wordt, in het restaurant of buiten op het terras.

Diner
Als de werkdag erop zit is Vineyard food & drinks nog open voor diner. Gemakkelijk de auto voor de deur parkeren, een hapje eten en daarna de snelweg op. De kaart is overzichtelijk, maar gevarieerd. Van tom kha kai tot lamsbout op de Big Green Egg en van een margarita uit de pizzaoven tot gegrilde dorade.

Adres

Vineyard food and drinks

Atoomweg 63

3542 AA

Lage Weide, Utrecht

Social media

Adres

Vineyard food and drinks

Atoomweg 63

3542 AA

Lage Weide, Utrecht

Social media