Aan de a2 afslag 7
Restaurant van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 8.00 uur voor ontbijt, lunch en diner

To work

Freelancers, ZZP-ers en flexwerkers opgelet, er zijn verschillende zakelijke faciliteiten. Zowel open space als in onze besloten vergaderruimte op de eerste verdieping. En dat allemaal op een centrale plek, tussen Amsterdam en Utrecht.

Flexwerkplekken

De 25 gratis flexwerkplekken zijn voorzien van aansluit- en oplaadpunten voor telefoon, tablet en computer. Free high speed Wi-Fi en kosteloos airprinten en –scannen is vanzelfsprekend.

Vergaderzaal

Onze vergaderzaal biedt ruimte voor groepen tot 70 personen maar is ook zeker geschikt voor kleinere gezelschappen. 

Het eet- en drinkgedeelte is overal dichtbij, dus een vergadering kan uiteraard altijd gecombineerd worden met verse feelgood tussendoortjes, een voedzame lunch, een diner of bijvoorbeeld borrelhappen.

Vergaderzaal
De besloten vergaderruimte is een sfeervolle, moderne ruimte met veel daglicht. De ruimte is self-supporting met een koffieautomaat, koelkast, watervoorziening, ontvangstruimte met enkele statafels en toiletten om de hoek.

Events
Voor uw afscheidsreceptie, relatieborrel of bedrijfsfeest is het mogelijk om Vineyard food & drinks af te huren en exclusief te gebruiken.

Neem voor meer informatie contact met ons op:

Meer informatie en een printversie.

 

Routebeschrijving
De afslag vanaf de A2 is nummer 7, precies tussen Amsterdam en Utrecht in en is de toegangsweg naar bedrijventerrein Lage Weide. Reistijd vanaf het centrum van Utrecht is tussen 5 en 10 minuten, vanaf Amsterdam 20 minuten. Aan het einde van de afslag bij de stoplichten linksaf. Vervolgens de snelweg oversteken, bij het eerste kruispunt linksaf slaan en daarna direct rechts. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Wij beschikken over oplaadpunten voor uw elektrische auto.

Openbaar vervoer
Op 5 minuten loopafstand van Vineyard food & drinks bevindt zich de bushalte Otto Hahnweg.

Vanaf station Utrecht Centraal: bus 37 of 38 richting Maarssen
Vanaf station Leidsche Rijn: bus 37 of 48 richting Maarssen
Vanaf station Maarssen: bus 37 of 38 richting Utrecht Centraal of bus 48 richting Nieuwegein

Adres

Vineyard food and drinks

Atoomweg 63

3542 AA

Lage Weide, Utrecht

Social media

Adres

Vineyard food and drinks

Atoomweg 63

3542 AA

Lage Weide, Utrecht

Social media