Utrecht pagina's:

Meetings Vineyard Utrecht

Vineyard Food & Drinks is de ideale plek voor de zakelijke reiziger. Het is centraal gelegen aan de A2, tussen Amsterdam en Utrecht. Je kunt er gratis parkeren en de werkplekken zijn kosteloos. Ook is er een vergaderzaal op de eerste verdieping. 

De vergaderzaal biedt ruimte voor groepen tot 70 personen, maar is ook zeer geschikt voor kleinere gezelschappen. Het is een moderne, lichte zaal met een flexibele opstelling en beschikt over een self-supporting koffiebuffet, koelkastje, ontvangstruimte en aparte toiletten. Een groot LCD-scherm en flipover zijn standaard aanwezig, net als airco. Tevens is er een invalidentoilet en is de zaal per lift bereikbaar.

Het eet- en drinkgedeelte is overal dichtbij, dus een vergadering kan altijd gecombineerd worden met verse feelgood tussendoortjes, een voedzame lunch, diner of borrelhap.

Het restaurant en de vergaderzaal beschikken over een mindervalidetoilet. De vergaderzaal bevindt zich op de eerste verdieping en is met de trap en met de lift (via Tradepoint) bereikbaar.

De vergaderzaal reserveren? 
Neem contact op via 030-3035577

Het restaurant + de vergaderzaal beschikken over een mindervalidetoilet. De vergaderzaal bevindt zich op de eerste verdieping en is met de trap en met de lift (via Tradepoint) bereikbaar.

Capaciteit

U-vorm max 26 personen

Theater max 70 personen

Vineyard food + drinks online vergaderruimtes

Zaalhuur

Aantal personen< 1010-2021-3536-50> 50
1 dagdeel€ 100€ 175€ 250€ 325€ 400
2 dagdelen€ 175€ 300€ 425€ 550€ 700

Zaalverhuur is inclusief gebruik van LCD-scherm, flipover en wi-fi. Prijzen zijn exclusief BTW.

Vineyard food + drinks online meetings menu
Vineyard food + drinks broodjes
So nice to meet you